Natisni stran

 
 
 

KVALITETA
 
Samolepilne etikete, izdelane pri nas, so izpostavljene zelo strogim notranjim nadzorom, zato da zagotovimo svojim kupcem tiskanje, ki jim ne povzroča težav!

Pri izdelavi etiket smo zelo pozorni na to, da na etiketah ni papirnega prahu in ostankov lepila, da so zvitki pravilno trdo naviti in skladiščeni. 
 

 
Samolepilne termo direkt eco (TDE >+5°C) etikete, lepilo lepi pri >+5°C
 
Te etikete odlikuje predvsem to, da so izrazito gladkejše in prijaznejše do tiskalnih glav v tiskalnikih kakor običajne termoetikete na trgu.


Področje uporabe: logistične ali pošiljateljske etikete, deklaracijske etikete, etikete za trgovinske tehtnice oziroma etikete za kratkotrajno označevanje izdelkov,...
 

 
Samolepilne termo direkt eco (TDE/O >+5°C) odlepljive etikete, lepilo lepi pri >+5°C.
Te etikete odlikuje predvsem to, da so izrazito gladkejše in prijaznejše do tiskalnih glav v tiskalnikih kakor običajne termoetikete na trgu. Imajo zelo kompaktno odlepljivo lepilo, ki se vso odstrani skupaj z etiketo. Na površini kjer je bila samolepilna etiketa nalepljena ni vidnih sledi lepila.

Področje uporabe: deklaracijske etikete, etikete za trgovinske tehtnice oziroma etikete za kratkotrajno označevanje izdelkov,...
 

 
 

Samolepilne termo direkt top (TDT >+5°C) etikete, lepilo lepi pri >+5°C 
Te etikete odlikuje predvsem to, da so izrazito odpornejše na zunanje vplive, ki povzročajo bledenje termo zapisa in hkrati prijazne do tiskalnih glav v tiskalnikih. To jim omogoča zaščitni premaz na zgornji strani (Top coat) in spodnji strani (Back coat).

 

Področje uporabe: logistične ali pošiljateljske etikete, deklaracijske etikete, etikete za trgovinske tehtnice oziroma etikete z podalšanim "življenskim" rokom za označevanje izdelkov, za lepljenje na proizvode ali embalažo, ki po svoji naravi vsebujejo tako imenovana mehčala, vsepovsod kjer je “umazano“ okolje zaradi narave dela in bi radi uporabljali termo direkt tehnologijo zapisa samolepilnih etiket…

 


 

Samolepilne termo direkt top (TDT >-20°C) etikete, lepilo lepi pri >-20°C 
Te etikete odlikuje predvsem to, da lepilo odlično lepi pri minus temperaturah oziroma na zamrznjeno embalažo
da so izrazito odpornejše na zunanje vplive, ki povzročajo bledenje termo zapisa in hkrati prijazne do tiskalnih glav v tiskalnikih. To jim omogoča zaščitni premaz na zgornji strani (Top coat) in spodnji strani (Back coat).

 

Področje uporabe: deklaracijske etikete, etikete za tehtnice oziroma etikete za označevanje izdekov pri minus temperaturah. To je predvsem pomembno pri zamrznjenih živilih, da se ne odtalijo pri etiketiranju!

 


 

 


  
Prikaz obrabe tiskalne glave v termo direkt tiskalniku po pretiskanih ... km. 

 
Rema termo etikete                          Nizko kvalitetne termo etikete
                     10km

                     20km

                 30km

                                                      50km

                                                     100km

 

 

Dobro je vedeti 
Različni zunanji vplivi, ki jih povzročajo razne maščobe, mehčala v folijah, vlaga, voda, olja, previsoka dolgotrajna ali kratkotrajna temperatura, alkoholi, predolgo izpostavljanje premočnemu viru svetlobe itd., povzročajo predčasno bledenje termozapisa. Kadar je samolepilna termoetiketa izpostavljena navedenim vplivom, je bolje odpornost termoetikete zvišati na kakovost termo Top coat ali celo na termotransfer, odvisno od moči zunanjih vplivov in časa, ko so jim etikete izpostavljene. 

 

 


  

 

 

Samolepilne termo transfer chrom (TTC >+5°C) etikete, lepilo lepi pri >+5°C
Te etikete so narejene iz visoko kakovostnega pol sijočega (semi gloss) papirja, katerega glavne lastnosti so visoka belina in površinska gladkost. To je predvsem pomembno na mali samolepilni etiketi, na kateri ni veliko prostora, tisk je neporozen in odlično čitljiv. Črtna koda (barkoda / EAN koda) je odlično čitljiva.

Področje uporabe: logistične ali pošiljateljske etikete, skladiščne etikete, deklaracijske etikete, dolgoročno označevanje, deklaracijske etikete kombinirane s črtno kodo…
 

 

 


 
Samolepilne termo transfer mat (TTM >+5°C) etikete, lepilo lepi pri >+5°C
Te etikete odlikuje predvsem to, da s posebnim mat premazom in površinsko gladkostjo na etiketah dobimo odlično čitljivost črtne kode (barkode / EAN kode).

Področje uporabe: logistične ali pošiljateljske etikete, skladiščne etikete, dolgoročno označevanje, deklaracijske etikete kombinirane s črtno kodo,…
 

 
Samolepilne termo transfer sijoče PE / Polyethilen -ske etikete, (TTPE >+5°C) lepilo lepi pri >+5°C
Te etikete odlikuje predvsem to, da s posebnim sijočim premazom in površinsko gladkostjo na etiketah dobimo odlično čitljivost tiska in sijoč videz.

Področje uporabe: logistične etikete, dolgoročno označevanje, deklaracijske etikete,
 integrirane etikete, etikete za reciklažo...

 
 
Copyright Rema d.o.o. © 2005 Vse pravice pridržane izvedba